Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η καταγγελία για βιασμό 13χρονης από τον πατριό της, την ώρα που η μητέρα της γεννούσε στο μαιευτήριο. Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί, το βίαζε επανειλημμένα από το 2020, όταν ήταν 11 ετών στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μητέρα της 13χρονης έχει δύο παιδιά με τον άνδρα που το 13χρονο κορίτσι κατήγγειλε για βιασμό. 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Μαθητής δημοτικού έδωσε χάπια σε συμμαθητές του και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Ο 46χρονος, που επέβλεπε την 13χρονη ως πατριός της, φέρεται να τη βίασε συστηματικά. Το κορίτσι δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατριού της και έσπασε τη σιωπή του, σύμφωνα με το creta24.gr. Η 13χρονη απευθύνθηκε σε καθηγήτριά της, επικαλούμενη πως όσα περιέγραφε, συνέβαιναν σε φίλη της. Η εκπαιδευτικός που αντιλήφθηκε ότι πιθανότατα η μαθήτριά της ήταν το κορίτσι που κακοποιείται κινητοποίησε τον μηχανισμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές, ο 46χρονος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μάλιστα συχνές, αφού όπως καταγγέλθηκε φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου μία φορά την εβδομάδα. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ελήφθη βιολογικό υλικό, αλλά και από παιδοψυχίατρο. Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά, ένα αγόρι και το νεογέννητο, με τον 46χρονο φέρεται να μην πιστεύει όσα κατήγγειλε η 13χρονη κόρη της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA