ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/09/2022 12:27

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αντάλλαζαν ερωτικά βίντεο με 5 και 10 ευρώ», λέει ο Απόστολος Λύτρας

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας - Οι εν λόγω γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία δημοσιογράφος, φέρονται να αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αντάλλαζαν ερωτικά βίντεο με 5 και 10 ευρώ», λέει ο Απόστολος Λύτρας
Πηγή: NDP
Ανάγνωση:

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας. Οι εν λόγω γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία δημοσιογράφος, φέρονται να αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο και τώρα σκέφτονται αν θα κινηθούν νομικά. Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, είπε πως υπήρχε ιστοσελίδα στην οποία αντάλλαζαν χρήστες στα «ροζ» βίντεο για 5 - 10 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες για ροζ βίντεο - Μία είναι δημοσιογράφος

«Υπήρχε οικονομικό αντάλλαγμα. Να δείτε μηνύματα. Εβγαινε κάποιος και έλεγε "έχετε κάποια πληροφορία για την τάδε;" και υπήρχε κύκλωμα και ότι υλικό υπήρχε ακολουθούσε η διαδικασία στο διαδίκτυο. Εγώ δεν μπορούσα να διανοηθώ πόσο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να επηρεαστεί από μία τέτοια κατάσταση. Η κοπέλα έτρεχε σε ψυχολόγους, έτρεχε σε ψυχιάτρους, πήρε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είχε ένα τρομερό θέμα στην αρχή να μη μάθει η οικογένειά της κάτι. Δυστυχώς εν έτει 2022 η θέση της γυναίκας στην Ελλάδα είναι προβληματική. Η γυναίκα κάνει έγκλημα αν κάνει ένα βίντεο και ο άνδρας όχι.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ