Μενού
  • Α-
  • Α+

Οσο περνάνε οι ημέρες, τόσα περισσότερα αποκαλύπτονται σχετικά με τη μαρτυρική ζωή που ζούσε η 30χρονη Άννα στο πλευρό του 5χρονου στην Καβάλα. Το GRtimes έφερε στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού.  Οι φωτογραφίες με το ζευγάρι είναι ακόμη στον τοίχο του εσωτερικού ενός σπιτιού, που παρουσιάζει ήδη εικόνα εγκατάλειψης όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη: Περιστέρι: Εκρηξη βόμβας σε καφετέρια

Ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας και αυτόχειρας ζούσε μια παρασιτική ζωή σε βάρος της άτυχης κοπέλας η οποία προσπάθησε να απεμπλακεί από την «κόλαση» την οποία ζούσε αλλά, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Είχε το μωρό του και ζούσε σε άθλιες συνθήκες, «έτρωγε» λεφτά συνέχεια από τη 30χρονη, είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της και η σχέση τους ήταν μια διαρκής μάχη που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε πως υπήρχε το παραμικρό ίχνος έρωτα. Ο 56χρονος, ουσιαστικά, κρατούσε κοντά του την άτυχη γυναίκα προκειμένου να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και όταν αυτή αποφάσισε να φύγει, εκείνος τη σκότωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA