Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία ακόμα ζευγάρια ταυτοποιήθηκαν από τις κάρτες μνήμης των καμερών που κατασχέθηκαν στο ενοικιαζόμενα δωμάτια του καταλύματος στην Αφυτο Χαλκιδικής. Κατά την έρευνα της Αστυνομίας στο κατάλυμα, κατασχέθηκαν τέσσερις κάμερες αλλά μέχρι στιγμής ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι πως έχουν βιντεοσκοπηθεί και άλλα άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Ο ιδιοκτήτης έδωσε στο ζευγάρι δωμάτιο με κάμερα

Σύμφωνα με το voria.gr, τα ζευγάρια στα βίντεο αναμένεται να κληθούν για κατάθεση. Συνολικά τα ζευγάρια που έχουν βιντεοσκοπηθεί είναι τέσσερα. Πρώτο ήταν το ζευγάρι που έκανε και τη σχετική καταγγελία αφού εντόπισε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο. Η κοπέλα μάλιστα ήταν υπάλληλος σε επιχείρηση εστίασης του άνδρα που είχε στην κατοχή του και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει μέσω και των κρατήσεων τα ονόματα των ατόμων που διέμεναν στα δωμάτια για να κληθούν σε περίπτωση που προκύψει πως απεικονίζονται στα βίντεο. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν πως και άλλα ζευγάρια που έμειναν στο κατάλυμα φέτος το καλοκαίρι καλούν τις αρχές ζητώντας να μάθουν αν απεικονίζονται. Δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί σε πόσα δωμάτια είχαν τοποθετηθεί κάμερες, καθώς ενδέχεται στο άκουσμα της καταγγελίας, ο ιδιοκτήτης να τις αφαίρεσε.

Αποζημίωση για την κρυφή κάμερα 

Το ζευγάρι που εντόπισε την κρυφή κάμερα στο δωμάτιο αναμένεται να ζητήσει αποζημίωση. Οπως είπε ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί, Παναγιώτης Γεωργιάδης, οι νεαροί θα δηλώσουν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας, ενώ αναμένεται να ζητήσουν και αποζημίωση από τον φερόμενο δράστη για προσβολή της προσωπικότητάς του και της προσωπικής τους ζωής. «Αυτήν τη στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την αστυνομία για να διακριβωθεί αν το υλικό που συνέλεξε ο ιδιοκτήτης με το ζευγάρι έχει διαρρεύσει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή σε άλλα σάιτ και εάν υπήρχε συναλλαγή ή κάποιο αντίτιμο για το εν λόγω υλικό», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, εξηγεί ο δικηγόρος, αλλάζει και η κατηγορία που θα βαραίνει τον δράστη. «Πρέπει να εντοπιστεί αν η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων ήταν για ιδία χρήση ή αν διαβιβάστηκαν σε άλλα site ή σε τρίτους», τονίζει. Παράλληλα, ο δικηγόρος, μάλιστα, είπε πως το ζευγάρι δεν έμεινε στο δωμάτιο μετά από οικονομική διευκόλυνση του ιδιοκτήτη αλλά μετά από μεγάλη πίεσή του. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως το ζευγάρι έχει πιεστεί πολύ από την κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA