Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον εφιάλτη που ζούσε η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον σύζυγό της, ο οποίος τη βίασε και παραλίγο να την κάψει ζωντανή στην Κόρινθο, περιέγραψε ο αδερφός της, μιλώντας στην εκπομπή Live News στο MEGA. «Θα ήμουν ο νονός και επειδή ήμουν αυτός που παρότρυνα την αδερφή μου να χωρίσει και να σταματήσει κάθε είδους σχέση μαζί με αυτό τον άνθρωπο, ίσως ήταν μία αφορμή να γίνει το σκηνικό αυτό. Εχει νιώσει τον απόλυτο τρόμο, ότι απλά είχε κλείσει τα μάτια και πίστευε ότι θα πεθάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της για να προσθέσει: «Δεν είναι κάτι που το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν ήταν έτσι μετέπειτα στη σχέση που δημιουργήθηκε όλη αυτή η επιθετικότητα. Την έχει ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, απ' ότι ομολογεί και ο ίδιος. Βέβαια, δεν ήταν μια φορά, όπως ισχυρίζεται, είναι πολλές περισσότερες. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η μητέρα μου στο συμβάν, που να φανταστείτε, την χτύπησε τόσο πολύ σε σημείο που είχε αίμα στο στόμα της. Στην πραγματικότητα, έχουν γίνει πολλά περισσότερα και υπάρχουν σε όλα μάρτυρες».

Διαβάστε ακόμηΧαλκιδική: Τέσσερα ζευγάρια κατέγραψε ο ξενοδόχος με τις κρυφές κάμερες 

Η 28χρονη προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την προφυλάκιση του 33χρονου. Η 28χρονη ζούσε έναν εφιάλτη με τον 33χρονο να την χτυπά, να τη βρίζει και να την κακομεταχειρίζεται εδώ και πολύ καιρό. Ο τελευταίος καυγάς, όμως, ήταν αυτός που έκανε την 28χρονη να μιλήσει. Αφορμή γι' αυτόν στάθηκε η βάφτιση της κόρης τους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. 

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. «Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές», περιέγραψε το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o 33χρονος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του δυόμιση ετών παιδιού τους. Η ίδια, αποκάλυψε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: «Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω». Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της. Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα. Μετά την απολογία του, ο 33χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA