Μενού
  • Α-
  • Α+

Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία ο άνδρας που φέρεται να ποδοπάτησε και να σκότωσε γατάκι επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο 39χρονος που φέρεται να είναι στο βίντεο «ντροπή» ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση και πως είναι «πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά». 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που ποδοπάτησε γατάκι

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Ολα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα» δήλωσε. 

«Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό» είπε ο 39χρονος στο Live News. Σύμφωνα με το MEGA, ο άνδρας μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από την οδό Ερμού όπου ποδοπατήθηκε το γατάκι. Γείτονές του είπαν πως μένει μόνος του, είναι κλειστός χαρακτήρας, δεν έχει επαφές με τη γειτονιά και πως είχαν να τον δουν για τουλάχιστον έναν μήνα. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA