Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένοι δηλώνουν γείτονες και φίλοι του 53χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στα Σεπόλια, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορούμενος ότι βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού, η οποία έχει άλλα 8 παιδιά. Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε το κορίτσι υπό την απειλή όπλου και επιπλέον βιντεοσκοπούσε το παιδί, πουλώντας το υλικό σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Παρόλα αυτά στην γειτονιά που βρίσκεται το μαγαζί του 53χρονου, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την καταγγελία με βάση το προφίλ του.

Διαβάστε ακόμη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου στην Αθήνα

Συγκεκριμένα, γνωστοί και φίλοι του κατηγορούμενου σκιαγραφούν ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που του αποδίδεται με βάση της σύλληψή του για βιασμό και εκμετάλλευση της 12χρονης. Ολοι μιλούν για ένα έναν εξαίρετο οικογενειάρχη με πολύ καλό όνομα στη γειτονιά, αλλά και επαγγελματία. «Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ, στο μαγαζί του, το βοηθούσε, γιατί είναι από πολυμελή οικογένεια. Εχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης», αναφέρουν χαρακτηριστικά άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του συλληφθέντα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb. Εξάλλου, ακόμη και για όσα κατασχέθηκαν από το σπίτι και το κατάστημα του 53χρονου, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν ούτε που μπορούσαν να φανταστούν ότι ήταν αντικείμενα που βρίσκονταν στην κατοχή του. «Πέφτουμε από τα σύννεφα εάν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάει η κοινωνία όλη έχει καταστραφεί», έλεγαν άτομα που τον γνώριζαν έξω από το κατάστημα που διατηρεί.

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες 

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου. Την ερχόμενη Δευτέρα (10.10.2022) θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Επίσης, συνελήφθη 42χρονος πελάτης του καταστήματος, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. Ο 53χρονος βαρύνεται επίσης και με το αδίκημα της μαστροπείας αφού φέρεται να εξέδιδε το κορίτσι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα. Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA