Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε η Αννα Φόνσου και άλλοι καλλιτέχνες, πολιτικοί και ιερείς εξαιτίας των φωτογραφιών που διέρρευσαν στον Τύπο, στις οποίες απεικονίζεται μαζί με τον 53χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη ενώ του ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα).

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

Η Αννα Φόνσου, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον 53χρονο, σημειώνοντας πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον 53χρονο στον Κολωνό. Εκεί είδε το κορίτσι να κάνει ποδήλατο στις 00:00 και να απευθύνεται στον 53χρονο στον πληθυντικό, καθώς έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του. «Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε "ήθελα να σας γνωρίσω, έχω πολλά αδέρφια. Κάνω θελήματα στον κύριο…"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννα Φόνσου. 

Μιλώντας για τη γνωριμία της μαζί με τον 53χρονο που διατηρεί κατάστημα στα Σεπόλια, είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει "κυρία Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ". Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού». Η Αννα Φόνσου σημείωσε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν από 10 μέρες. Μάλιστα, έσπευσε να αναφέρει πως ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα μικρό παιδί από τον Απρίλη μέχρι τον Αύγουστο, ήταν φιλάνθρωπος…

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA