Μενού
karolain-moro
Η Καρολάιν και η μικρή Λυδία | Facebook
  • Α-
  • Α+

Στις Φιλιππίνες με τη γιαγιά της και τον παππού της βρίσκεται η μικρή Λυδία, η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η μικρή, για την οποία οι γονείς της 21χρονης που δολοφονήθηκε από τον πιλότο, δεν θέλουν να έχει καμία σχέση το παιδί με τον συζυγοκτόνο και γι αυτό το λόγο την πήραν στις Φιλιππίνες. Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν φαίνεται ότι επέστρεψε στην γενέτειρα της μαζί με την δύο ετών πλέον εγγονή της.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες. Ακόμα σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση, που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA