Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μοντέλο Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νικήτρια του GNTM παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας στις 3:00 τα ξημερώματα. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Οπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αφέθηκε ελεύθερη και διατάχτηκε προκαταρκτική αφού δεν υπάρχει ακόμα η έκθεση της Τροχαίας. 

Διαβάστε ακόμη: Βέροια: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε στην κουζίνα ενός σπιτιού

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η ίδια κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και έκτοτε ασχολείται με το μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/Cdx_a6rsbW7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H 20χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της στη σελίδα του GNTM, στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το μόντελινγκ ενώ τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα», όπως ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/Ca9kmjeM5yg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA