Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εντοπίζεται η σορός της άτυχης Ευγενίας Σηφάκη Κιρίλοβα που πνίγηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία της Κρήτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των δυτών και των σωστικών συνεργείων να προσεγγίσουν στο σημείο, με τη θάλασσα ακόμη μανιασμένη.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Αυτή είναι η 49χρονη που πνίγηκε από τον χείμαρρο στην Αγία Πελαγία 

Στο σημείο βρίσκονται δύο φουσκωτά σκάφη. Μόλις πλησιάζουν αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα είναι νεκρή. Με προσεκτικές κινήσεις ξεκινά η επιχείρηση ανάσυρσης της. Χρησιμοποιούν σχοινιά για να ανασύρουν την 49χρονη, αλλά και για να κρατηθούν μακριά από τη βραχώδη ακτή. Με εντολή του Λιμεναρχείου η σορός ανασύρεται στο φουσκωτό σκάφος.

Βούτηξε στη θάλασσα ο σύζυγός της

Πρόσωπο της τραγωδίας ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Παρακολουθούσε με αγωνία τις έρευνες κι όταν αντιλήφθηκε ότι οι δύτες την εντόπισαν βούτηξε στην αγριεμένη θάλασσα, με την ελπίδα να είναι ζωντανή και να την αγκαλιάσει. Οι δύτες τον κρατούσαν σε απόσταση ασφαλείας για να μην κινδυνεύσει και αυτός. Η 49χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επέβαινε στο αυτοκίνητο του 50χρονου, που έχασε και αυτός τη ζωή του μέσα στα ορμητικά νερά. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατάφερε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, αλλά χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA