Μενού
  • Α-
  • Α+

Απειλητικά μηνύματα δέχονται η σύζυγος και ο γιος του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Οι συγγενείς του προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια έχουν βρεθεί στη «δίνη του κυκλώνα», μετά και τους ισχυρισμούς της μητέρας της ανήλικης πως η σύζυγος του Μίχου αποπειράθηκε να την χρηματίσει. «Θα σε σκοτώσουμε» γράφουν τα μηνύματα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ελισάβετ Λέκκα. Ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως γνώριζε για την υπόθεση από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο αφότου έγινε η καταγγελία στην αστυνομία. Οπως είπε, η Ελισάβετ Λέκκα πήγε στο γραφείο του και «απαίτησε διαζύγιο μόλις έμαθε τι συμβαίνει», δείχνοντας στον ίδιο μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος στο παιδί. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γιος του Μίχου «πήγε να τον δείρει μέσα στο γραφείο μου» ενώ η πελάτισσά του προσπαθούσε να «διαχειριστεί αυτό το τρομερό πράγμα που συνέβη».

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του Ηλία Μίχου

Ο κ. Κρανιδιώτης ισχυρίστηκε πως η Ελισάβετ Λέκκα είχε διώξει τον σύζυγό της από το σπίτι και ο ίδιος έμενε στο κατάστημά του. Ενα κατάστημα, σύμφωνα με τον κ. Κρανιδιώτη, που «είναι νοικιασμένο και ανήκει σε τρίτο που δεν φταίει σε τίποτα και του το σπάνε». Οσο για τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης για απόπειρα χρηματισμού από την κυρία Λέκκα, ο κ. Κρανιδιώτης σχολιάζει: «την 37χρονη τη διαψεύδει ο ίδιος της ο εαυτός. Υπάρχουν μηνύματα που ζητά χρήματα, μετά τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία. Ζήτησε 100 ευρώ για να πάει το παιδί στο γιατρό και για να πληρώσει το ταξί. Ζήτησε και δεύτερη φορά χρήματα. Οταν η μητέρα της 12χρονης ζήτησε τρίτη φορά χρήματα, η σύζυγος του Ηλία Μίχου διέκοψε κάθε επικοινωνία». 

Ελισάβετ Λέκκα: Η ανακοίνωση της συζύγου του Ηλία Μίχου

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (13/10), η Ελισάβετ Λέκκα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριξε πως είχε διώξει τον Ηλία Μίχο από το σπίτι μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία. «Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με τη μητέρα του παιδιού» ανέφερε η κυρία Λέκκα, υποστηρίζοντας πως η ίδια και το παιδί της «γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε. Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας». 

«Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους δε έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη» τόνισε η Ελισάβετ Λέκκα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA