Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε η Ευρυδίκη στη λίμνη Κρεμαστών της Ευρυτανίας και οι έρευνες για τη σορό της δεν έχουν αποδώσει. Η αστυνομία «χτένισε» την περιοχή και η επικρατέστερη εκδοχή θέλει τη 48χρονη να έχει πέσει στη λίμνη σε μία κίνηση απελπισία. Ακόμα και το υποβρύχιο ρομπότ, που επιστρατεύτηκε στις έρευνες, δεν κατάφερε να βρει την γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - γιαγιά: «Αν ήταν αλήθεια αυτά για την μάνα θα έλεγα κρεμάστε την»

Ο βαρκάρης Βασίλης Ταλιούρας ήταν ένας από τους πρώτους που αναζήτησε την Ευρυδίκη από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο ίδιος μίλησε στο tvstar.gr για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι έρευνες λέγοντας πως η λίμνη Κρεμαστών «είναι δύσκολη. Έχει μεγάλο βάθος, με τα περισσότερα σημεία της να φτάνουν τα 70 μέτρα. Υπάρχει πολύ λάσπη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι σχεδόν στα 1 με 2 μέτρα στο βάθος. Υπάρχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην ευνοούν οι συνθήκες για να έρθει το σώμα σε φάση τυμπανισμού και να ανέβει στην επιφάνεια». Ο κ. Ταλιούρας είπε πως στη λίμνη υπάρχουν και μεγάλα ψάρια που είναι παμφάγα.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x8enzr7?autoplay=1

Ο βαρκάρης αναφέρθηκε και στην ιδιομορφία που παρουσιάζει το σημείο κάτω από τη γέφυρα, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Ευρυδίκης: «Στα 100 περίπου μέτρα από εκεί είναι η μεγαλύτερη πηγή και τροφοδότηση της λίμνης η πηγή Μαρδάχα. Εκεί δημιουργούνται υπόγεια ρεύμα, οπότε η σορός της Ευρυδίκης είναι πολύ πιθανό να έχει παρασυρθεί προς το κέντρο της λίμνης και δυστυχώς με τις συνθήκες που επικρατούν να μην την βρούμε ποτέ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA