Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπάρχει βαρύ κλίμα στην Αστυνομία, παραδέχθηκε ο Στράτος Μαυροειδάκος μετά την εμπλοκή ονομάτων αστυνομικών σε ειδεχθείς υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη. Τελευταία ήταν η αποκάλυψη ότι ένας αστυνομικός συνομιλούσε με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω της εφαρμογής BlindChat κι ελέγχεται πειθαρχικά. Παράλληλα, ερευνάται κι από τις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές για το αν ήρθε τελικά σε επαφή με το κορίτσι ή αν έμεινε μόνο στην ανταλλαγή μηνυμάτων. «Μας έχει σοκάρει και αυτό (σ.σ.: την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση των Σεπολίων). Βλέπουμε δυστυχώς για εμάς και την εμπλοκή ενός αστυνομικού. Εξετάζεται και η εμπλοκή ενός ακόμη που έλεγε ότι είναι αστυνομικός» είπε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών στον ΣΚΑΪ.

Ακολούθως αναφέρθηκε στον καταγγελλόμενο βιασμό μιας 19χρονης από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας. «Στο περιστατικό της Ομόνοιας ντράπηκε και η ντροπή. Αμαυρώνουν την εικόνα του υγειούς αστυνομικού αυτοί οι δύο. Αυτό που μας σόκαρε στην Ομόνοια, φορώντας τη στολή του αστυνομικού, να είσαι με ένα 20χρονο κορίτσι για δικούς σου προσωπικούς λόγους, εμένα με ξεπερνάει. Το τι έγινε και δεν έγινε θα το εξετάσει η δικαιοσύνη, όμως αυτό με ξεπερνάει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA