Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με τις οποίες στιγμιότυπα από τον βιασμό της έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σε κινητά παρουσιαστών και δημοσιογράφων, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε απόψε Πέμπτη (20/10) μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», χαρακτηρίζοντας όλο αυτό που συμβαίνει «ξεφτίλα» και κάτι που δεν θα συνέβαινε σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο. «Το άλλο εξοργιστικό, το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε…», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: «Το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει» - Τι είπε για τις φωτογραφίες της 12χρονης

«Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Νωρίτερα στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει εξηγήσεις για όσα είχε αναφέρει στη χθεσινή εκπομπή και τι εννοούσε ο ίδιος όταν είπε ότι είχε δει στιγμιότυπα από τον βιασμό της 12χρονης, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά και πολύ έντονα στα social media από χθες. 

«Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω και εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία και το lifestyle περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος τώρα και να το πει δημόσια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί σε εμένα ποτέ από κάποιον δικογραφία. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. 

Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις, όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται το κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Μου ήρθε χθες το στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Ποτέ δεν είχα, για να το ξεκαθαρίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA