Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (20/10) ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό» να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα όσον αφορά την κάλυψη της υπόθεσης της 12χρονης από τα Σεπόλια από την εκπομπή και συγκεκριμένα, τι εννοούσε ο ίδιος όταν είπε χθες ότι είχε δει στιγμιότυπα από τον βιασμό του ανήλικου κοριτσιού, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά και πολύ έντονα στα social media από χθες. «Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, αλλά επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου υπόσταση και οντότητα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε: 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Κατεπείγουσα έρευνα εισαγγελέα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού της ανήλικης

«Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Αλήθεια το λέω. Εδώ είμαστε όλοι απέναντι σε μία βρωμερή και ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος υπερασπίζεται καλύτερα, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φωτογραφίες της ανήλικης από τον βιασμό της από τον 53χρονο, λέγοντας: «Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω και εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία και το lifestyle περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος τώρα και να το πει δημόσια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί σε εμένα ποτέ από κάποιον δικογραφία. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω».

«Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις, όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται το κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Μου ήρθε χθες το στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Ποτέ δεν είχα, για να το ξεκαθαρίσω», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA