Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο της επισκεπτήριο μετά τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού δέχτηκε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια. Την 37χρονη επισκέφτηκαν η 19χρονη κόρη της και ο σύζυγός της το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10). Η γυναίκα που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού του παιδιού. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Παρέμβαση του ΕΣΡ για την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης

Σύμφωνα με το MEGA, η 19χρονη και ο σύζυγος της γυναίκας έφτασαν το πρωί στον Κορυδαλλό αλλά ενημερώθηκαν από τους φύλακες πως η 37χρονη μπορεί να δέχεται επισκεπτήρια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τη 13.00 έως τις 15.00.  Προβληματισμό για τη μητέρα σε αστυνομικούς και παιδοψυχολόγους, είχε προκαλέσει από την πρώτη στιγμή το γεγονός πως η θεία της 12χρονης χρειάστηκε λίγες μόνο μέρες για να ξεσκεπάσει τη φρίκη, ενώ η μητέρα δεν τα κατάφερε για μήνες, αν και υπήρχαν ενδείξεις για τον «Γολγοθά» που ανέβαινε η ανήλικη κόρη της.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται 367 συνομιλίες που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο. Ένας άνδρας 43 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και ανέφερε ότι τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο πιθανότατα ήταν η 12χρονη. Ακολούθησε ένας 54χρονος που ανέφερε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο. Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA