Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος ορειβάτης στον Ολυμπο, ο οποίος έπεσε στον γκρεμό μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο ορειβάτης βρισκόταν στο μονοπάτι Ε4 με τη σύζυγό του όταν ξαφνικά μια ζάλη τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό. Η γυναίκα κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ζητώντας βοήθεια και έτσι στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του.

Διαβάστε ακόμη: Κεραμεικός: Απάνθρωπο κύκλωμα μαστροπείας σε οίκο ανοχής - Μαρτύριο για κορίτσια από τη Μολδαβία

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο ορειβάτης που άφησε την τελευταία του πνοή βρισκόταν στο σημείο «Πηγαδούλι». Τις Αρχές ειδοποίησε η σύζυγός του, η οποία ανέφερε ότι ο ορειβάτης δεν είχε τις αισθήσεις του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανή ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα στελέχη της ΕΜΑΚ και 8 Πυροσβέστες από τους Σταθμούς Λιτοχώρου και Κατερίνης προκειμένου να καταφέρουν να κατεβάζουν τον 60χρονο από τον Όλυμπο. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 60χρονος ορειβάτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA