Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Φώτης Σπύρος κλήθηκε να μιλήσει για τη γνωριμία του με την οικογένεια της 12χρονης στα Σεπόλια που βιάσθηκε κατ' εξακολούθηση κι εξωθήθηκε στην πορνεία, τόσο από τον βιαστή της, Ηλία Μίχο, όσο κι από τη μάνα της, βάσει του κατηγορητηρίου. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός ηθοποιός γνώριζε την οικογένεια και μάλιστα, είχε δεχτεί πρόταση να βαφτίσει ένα από τα παιδιά της. «Γνωρίζω την οικογένεια αυτή. Πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία, με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή, είχαμε πει να βαφτίσω ένα κοριτσάκι, αλλά δεν πρόκειται για τη 12χρονη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - Γιος 37χρονης: «Η μάνα μου μεγάλωσε σε μοναστήρι, αποκλείεται να έκανε τέτοια πράγματα»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τη συγκεκριμένη οικογένεια, όταν κατάλαβε τα προβλήματά τους, αλλά και τη στάση τους απέναντι στα παιδιά. «Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ελέγξει τα παιδιά, με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, τρόφιμο για τρόφιμο... Δεν άφηνε τίποτα, μα τίποτα. Δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει», δήλωσε.

«Ολα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA