Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άντρες στη Χαλκιδική, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου προχώρησαν στη σύλληψη ενός 27χρονου και ενός 47χρονου, και οι δύο αλβανικής καταγωγής. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια επεισοδίου λόγω προσωπικών διαφορών, ο ένας αλλοδαπός χτύπησε 53χρονο με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Ο δεύτερος αλλοδαπός, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο γιο του θύματος και στη συνέχεια χτύπησε τη 18χρονη κόρη του. Οι δύο κατηγορούμενοι, με καταγωγή από την Αλβανία, απολογήθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στον ανακριτή Πολυγύρου, για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανάλογα με την περίπτωση. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Η υπόθεση έγινε γνωστή σήμερα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όλα συνέβησαν το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του 53χρονου. Υστερα από διένεξη, ο 27χρονος τραυμάτισε διαδοχικά τον 24χρονο και τη 18χρονη αδελφή του (τον πρώτο με μαχαίρι και τη δεύτερη ασκώντας σωματική βία), ενώ ο 47χρονος κρατώντας τσεκούρι χτύπησε με το πίσω μέρος αυτού τον 53χρονο πατέρα τους, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και στον θώρακα.

Ο 53χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του. Τα δύο κατηγορούμενα αδέλφια συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης μέρας (21/10) και τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου. Πήραν προθεσμία και τελικώς απολογήθηκαν χθες, όταν και αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA