Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια περίεργη υπόθεση έχουν αναλάβει οι άνδρες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη ταξί, αγνοείται εδώ και περίπου 10 ημέρες το όχημα, και ο οδηγός που το είχε μισθώσει. Οπως ανάφερε στο Open ο κ. Ανθιμος Σαχπαζής, ιδιοκτήτης του ταξί, ο οδηγός ηλικίας περίπου 35 ετών εμφανίστηκε προ τετραμήνου κι έκανε επινοικίαση του οχήματος. «Ολα πήγαιναν καλά στην αρχή», αλλά εδώ και μέρες ψάχνουμε και το αμάξι και τον οδηγό» είπε ο κ. Σαπχαζίδης και πρόσθεσε: «Τον ψάχνουμε, το κινητό είναι κλειστό, το αμάξι είναι άφαντο».

Σχετικά με τους οικείους του, ο ιδιοκτήτης του ταξί, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον αγνοούμενο οδηγό και την οικογένειά του, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία μήπως δεν κρύβεται από πίσω το ενδεχόμενο κλοπής του ταξί, αλλά, εγκληματική ενέργεια μιας και «Το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά... Πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης είπε σχετικά στο grtimes.gr «τον ψάχνουμε μανιωδώς διότι φοβόμαστε μήπως έχει πάθει κάτι, αλλά έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνό του. Κλειστό είναι και το τηλέφωνο του πατέρα του».

Το ταξί μάρκας Peugeot μοντέλο 307, είναι χρώματος μπλε-ασπρο με πινακίδα ΤΑΕ 4749.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA