Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αρης Πορτοσάλτε, ψέγει την κυβέρνηση για το «αυτογκόλ» που έβαλε με τον Ανδρέα Πάτση και τονίζει ότι η πολιτική του καριέρα έπρεπε να είχε τερματιστεί προ πολλού. «Επειδή στα Γρεβενά υπήρχε πολύ σοβαρή υποψηφιότητα ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου, τότε πέρασε ο Πάτσης από μπροστά και μπήκε αυτός, που είναι μια κλασική περίπτωση πελατειακού συστήματος και διεκπεραιωτικών δικτύων. Ο κ. Πάτσης έπρεπε να τερματίσει την καριέρα του πολύ νωρίτερα... Δεν μπορεί να εκπροσωπεί τους Ελληνες πολίτες ένας επαγγελματίας που κάνει αυτή τη δουλειά. 

«Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι παράνομο, αλλά ηθικά είναι μεμπτό. Δεν μπορεί ένας που κάνει αυτή τη δουλειά, τη διαχείριση κόκκινων δανείων, να είναι βουλευτής» είπε ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας την επικαιρότητα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Η κυβέρνηση έχει αντίπαλο τον εαυτό της. Να άλλο ένα αυτογκόλ» είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας την τοποθέτησή του για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει με τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA