Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η δράση επιτήδειου στο Παλαιό Φάληρο που πρώτα αποπειράθηκε να βιάσει μια γυναίκα και λίγη ώρα μετά, βίασε άλλη γυναίκα σε στάση λεωφορείου υπό την απειλή μαχαιριού. Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή «Tlive», δείχνει τη σωτήρια ενέργεια της γυναίκας που την έκανε να γλιτώσει από τα χέρια του «δράκου». Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Τατιάνα Στεφανίδου, της έδωσε συγχαρητήρια για την ψυχραιμία της. 

Διαβάστε ακόμη: Κυψέλη - Αρχιμανδρίτης: Λύγισε η μητέρα του - «Το φάγανε το παιδί μου»

Όλα άρχισαν όταν ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο της γυναίκας - στο πίσω κάθισμα - υπό την απειλή μαχαιριού, το ίδιο με το οποίο απείλησε στη συνέχεια το επόμενο θύμα του για να το βιάσει. Η γυναίκα που οδηγούσε, με όση ψυχραιμία διέθετε, πατούσε παρατεταμένη κόρνα και ανέβηκε με το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο, μπροστά από ένα μαγαζί που διανυκτέρευε. Οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω, ο δράστης ταράχτηκε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι είδαν τον άνδρα να τρέχει προς τη Λεωφόρο Συγγρού. 

Ο βιασμός που ακολούθησε στην Αγία Σκέπη

Το δεύτερο συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής σε στάση λεωφορείου στην Αγία Σκέπη. Ο άγνωστος πλησίασε την κοπέλα, τη βίασε και στη συνέχεια της ζήτησε το τηλέφωνό της, προκειμένου να γίνουν ζευγάρι. Η κοπέλα, που ήταν σε σοκ, ξαναπήγε στη στάση, και στη στάση του λεωφορείου βρισκόταν ένας νεαρός που περίμενε, ωστόσο δεν του είπε τι συνέβη, καθώς ντράπηκε και δεν αποκάλυψε το περιστατικό.

Αμέσως η νεαρή κοπέλα κάλεσε την Αστυνομία και ομάδα ΔΙΑΣ μετέβη στο σημείο. Η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που βίασε την κοπέλα και μάλιστα υπάρχει και μία δεύτερη καταγγελία σύμφωνα με την οποία, και μία δεύτερη κοπέλα έπεσε θύμα του συγκεκριμένου ατόμου και με βάση τις περιγραφές που έδωσε η κοπέλα που βιάστηκε, έγινε η καταγγελία και της δεύτερης κοπέλας. Πρόκειται για έναν εύσωμο άνδρα με χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι, λευκό δέρμα, οποίος φορούσε μαύρα ρούχα. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA