Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μια γυναίκα καταγγέλλει επίθεση στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο εκκλησίας μαζί με την ενός έτους κόρη της. Η μητέρα σημειώνει πως ο δράστης μοιάζει με τον βιαστή με τα τατουάζ που τρομοκρατεί την περιοχή. Συγκεκριμένα, η γυναίκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», για τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, είπε ότι μερικούς μήνες πριν δέχθηκε επίθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Βρισκόταν με την ενός έτους κόρη της στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο και στα σκαλιά του ιερού ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Η γυναίκα θορυβήθηκε από την «περίεργη» συμπεριφορά του επαίτη, άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο. Ο άνδρας χτυπούσε την πόρτα και προσπαθούσε να την ανοίξει με μανία. Η γυναίκα έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και έφυγε, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Η περιγραφή για τα χαρακτηριστικά του άνδρα μοιάζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι άλλες δύο γυναίκες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA