Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, καθώς ταυτοποιήθηκε και αναμένεται ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον «βιαστή με το τατουάζ», ο οποίος είναι αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, χωρισμένος, που έμενε με τη μητέρα του. Αναμένεται να εκδοθεί άμεσα σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο «βιαστής με το τατουάζ» έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στη χώρα μας.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σεξουαλική επίθεση -στην ίδια περιοχή- κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας. Νωρίτερα, όπως αποκάλυψε το Mega οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας την οποία επιχείρησε να βιάσει, καθώς και στα ρούχα της δεύτερης στην οποία επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA