Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στα Ιωάννινα με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Οπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός, ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, φέρεται να εγκατέλειψε την Αθήνα και το διαμέρισμά του στο Ψυχικό και μετακόμισε στο πατρικό του στα Ιωάννινα, καθώς η καθημερινότητά του εκεί είναι σαφώς πιο εύκολη.  Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο και πήγαν στα Γιάννενα, στο χωριό του ηθοποιού για να βρουν ηρεμία, καθώς η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων στην περιοχή έχει ενοχλήσει τους κατοίκους. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο ηθοποιός ήταν κλεισμένος στο σπίτι και αναλώθηκε σε τηλεφωνήματα με τον δικηγόρο του. «Ηθελε να ξεφύγει από όλο αυτό το κυνηγητό» σύμφωνα με το ρεπορτάζ. 

Διαβάστε ακόμη: Αγρίνιο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου

«Το κλίμα στο χωριό στα Ιωάννινα σε σχέση με την Αθήνα είναι πιο χαλαρό. Οι άνθρωποι εκεί περιμένουν να δουν και την έκβαση της δίκης» είπε ο Νάσος Γουμενίδης, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν κάποιοι που τον υποστηρίζουν και κάποιοι που δεν θέλουν να τον βλέπουν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA