Μενού
  • Α-
  • Α+

Από νωρίς το πρωί οι καταναλωτές έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ, άλλοι από περιέργεια για το καλάθι του νοικοκυριού που έκανε πρεμιέρα κι άλλοι για να κάνουν τα ψώνια της ημέρας. Ενας εξ αυτών κι ο ηλικιωμένος, στον οποίο ζητήθηκε να σχολιάσει τις τιμές των προϊόντων που συμπεριλήφθηκαν από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στο εγχείρημα της συγκράτησης των τιμών. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προσπάθησε να συνομιλήσει με έναν κύριο, μόλις βγήκε από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, με την ατάκα του να είναι αφοπλιστική.

«Αρχ... καπαμά», ανέφερε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το νέο μέτρο και τις τιμές που εντόπισε εντός του σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Λάζος Μαντικός δεν άκουσε καλά την απάντηση του άνδρα, τον ρώτησε ξανά «πώς είπατε» για να ξαναπάρει την ίδια απάντηση και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη αμηχανία στο πάνελ!  Χαρακτήρισε δε τις εκπτώσεις «τρίχες, καμιά διαφορά», με τον δημοσιογράφο να μαζεύει το μικρόφωνο αφού κατάλαβε τι ακριβώς είχε πει ο καταναλωτής και τους Παπαδάκη, Αναστασοπούλου στο στούντιο να κρατούν τα κεφάλια τους και να γελούν αμήχανα με την αφοπλιστική απάντηση του ηλικιωμένου και την Αναστασοπούλου να λέει... «καλά πήγε αυτό»!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA