Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφτασε στα δικαστήρια ο «δράκος» με το τατουάζ που κατηγορείται για έναν βιασμό και μια απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος συνελήφθη στην Αυλώνα της Αλβανίας και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία αφού είχε ταυτοποιηθεί ως ο άνδρας που βίασε μία 34χρονη και αποπειράθηκε να βιάσει μία 24χρονη μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της. Ο βιαστής με το τατουάζ οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/11) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 45χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας 34χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο καθώς και για την απόπειρα βιασμού μίας ακόμα γυναίκας στην ίδια περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι το τέλος της προσπάθειας του 45χρονου για να αποφύγει τη σύλληψη γράφτηκε σε ένα διαμέρισμα της οικογένειάς του στον Αυλώνα της Αλβανίας, όπως έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Εξετάζεται για άλλες 4 καταγγελίες κακοποίησης 

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναμένεται η διάταξη για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του κάτι που θα βοηθήσει τυχόν άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να μιλήσουν. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαδικασίες της έκδοσής του, καθώς βρέθηκε άμεσα από την Αλβανία στην Ελλάδα, όπως σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης όταν υπάρχει κακουργηματική πράξη σε μία χώρα και ανάλογο σήμα στην Interpol τότε η χώρα στην οποία θα συλληφθεί πρέπει να τον εκδώσει.

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα, ωστόσο οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Iσχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, όταν έκανε την επίθεση. Οπως είπε είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και βρέθηκε σε υπερδιέγερση και δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές και τα βίαια ένστικτά του, με αποτέλεσμα να βιάσει μία γυναίκα και να αποπειραθεί να βιάσει άλλη μία. Ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε ωστόσο να εξηγήσει στους αστυνομικούς, πώς ανάμεσα στον έναν βιασμό και στην απόπειρα, μπόρεσε να πάει να αλλάξει ρούχα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός εύκολα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA