Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Ο κύκλος των κατηγορουμένων ανοίγει και άλλο καθώς σήμερα (3/11) εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια. Η κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τους τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Εσπασε τη σιωπή του ο δημοσιογράφος που μίλησε με την ανήλικη μέσω Blindchat

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσαν ότι είχαν μπει στο BlindChat, είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Σύμφωνα με τον ALPHA, από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως οι τρεις άνδρες έλεγαν ψέματα αφού βρέθηκαν στοιχεία πως είχαν συναντήσει το παιδί, το βίασαν και του έδωσαν χρήματα.

Σεπόλια: Δίωξη για ψευδορκία 

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εκπροσωπεί τρία άτομα που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και μίλησε στον ALPHA: «είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και σημαίνουσες προσωπικότητες της κοινωνίας. Ηταν άνθρωποι που ήθελαν μία επαφή. Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν για να είναι εκεί οπότε σκέφτηκαν πως τα άτομα που είναι εκεί δεν θα είναι σαν τα άλλα social media. Μου εξήγησαν ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να δεχτεί άτομα που είναι κάτω των 20 ετών. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις μου είπε ότι αυτός που χειριζόταν το προφίλ της ανήλικης, ζήτησε συνάντηση με χρήματα. Μάλιστα, δεν συνέχισε επειδή κατάλαβε τους κινδύνους και πήγε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ». Οσο για αυτούς που ψεύδονται και παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως θα βρεθούν αντιμέτωποι και με το αδίκημα της ψευδορκίας. 

Το Airbnb και η πλατφόρμα με online βιασμούς

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ψάχνουν το διαμέρισμα Airbnb όπου κάποιος είχε ενοικιάσει προκειμένου να γίνονται τα ραντεβού που έκλειναν παιδόφιλοι με την 12χρονη ενώ ερευνάται και εφαρμογή στην οποία πλήρωναν με κάρτες για να βλέπουν live streaming τους βιασμούς. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί ερευνούν μία εφαρμογή στην οποία φέρονται να πλήρωναν κάποιοι για να βλέπουν ζωντανά τους βιασμούς της 12χρονης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA