Μενού
  • Α-
  • Α+

Επί 9 ώρες κατέθεταν ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα από καραμπίνα στην πλάτη στην ορεινή θέση Λούτσα στην Μάνδρα Αττικής, σύμφωνα και με τον δικηγόρο της οικογένειας, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο. Και οι δύο υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, με τον αδερφό να υποστηρίζει ότι τα ίχνη του χάθηκαν, ενώ είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα από το βοσκοτόπι τους. 

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Τι είπε η 12χρονη στην ψυχολόγο για τη μητέρα - Αιτημα από συγγενείς για τα παιδιά

Όσον αφορά τον πατέρα επιβεβαίωσε πως είχε στείλει τα δυο αγόρια να μαζέψουν τα πρόβατα ενώ υποστήριξε πως στο σπίτι δεν είχε καραμπίνα ή κυνηγετικό όπλο. Οι έρευνες των αρχών πλέον στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης.  Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας έκαναν λόγο για ένα ατύχημα με πιθανότητα το όπλο να βρισκόταν στην κατοχή των δύο παιδιών. Την ώρα που κατέθετε στην Αστυνομία ο 14χρονος, μαζί του ήταν και ο πατέρας των παιδιών (ο νεκρός ήταν ένα από τα 9 παιδιά της οικογένειας).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA