Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο 36χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη με κοκαΐνη! Συγκεκριμένα, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Κατερίνης, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθώς είχε συλληφθεί στην Πλάκα Λιτοχώρου, όταν σε αστυνομικό έλεγχο στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη. Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει κακουργηματική ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής και αποθήκευσης.

Στην απολογία του, ο 36χρονος, πρώην παίκτης τηλεοπτικού ριάλιτι, φέρεται να αποδέχθηκε πως μετέφερε ναρκωτικά, αλλά δεν γνώριζε την ποσότητά τους. Κατά πληροφορίες είπε ότι πρόσωπο (το οποίο δεν κατονόμασε), του ζήτησε να κάνει την μεταφορά και ότι ο ίδιος θα λάμβανε ως αντάλλαγμα 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε ανάγκη λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. «Ήταν απερισκεψία από μέρος μου», φέρεται να είπε, χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς του ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο νεαρός, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένη σε κρύπτη του πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου του τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA