Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδαιτέρως αισθητό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Eva και στο Βορειοανατολικό Αιγαίo, με αποτέλεσμα μία οδηγός αυτοκίνητου στη Σάμο, να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος και να πέσει σε χαράδρα! Αμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων, από ΙΧΕ αυτοκίνητο από πυροσβέστες, στην περιοχή Κέδρος της Σάμου.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Eva: Μεγάλα ύψη βροχής στην Αττική - Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα σε Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα, με επικεφαλής τον διοικητή της ΠΣ Σάμου, Γιώργο Μιαούλη  οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός του αυτοκίνητου εξαιτίας της έντονης ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε χαράδρα. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά (γιαγιά, κόρη και εγγόνια).

Αξίζει να αναφερθεί ότι μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Σάμου, της Ικαρίας και των Δωδεκανήσων προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από το μεσημέρι σήμερα έως αύριο το πρωί. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο σε Σάμο, Ικαρία, Δωδεκάνησα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας στο civilprotection.gr». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA