Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο τροχαίο ατύχημα που από τύχη δεν είχε τραγική κατάληξη και το προκάλεσε ηλικιωμένος οδηγός. Το περιστατικό συνέβη, στη Βούλα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε σε ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου, με τον 80χρονο οδηγό να συνεχίζει την πορεία του για περίπου 1,5 χιλιόμετρο πριν τελικά συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη σήμερα, σοβαρή επιδείνωση από αύριο

Το ζευγάρι μπήκε από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα ανόδου, νομίζοντας ότι είναι σε κάποιον δρόμο στο δεξί ρεύμα. Διένυσαν 1,5 χιλιόμετρο στην οδό Πρίγκιπος Παύλου, περίπου στο ρεύμα ανόδου, κατεβαίνει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 40χρονος και έγινε μετωπική σύγκρουση, καθώς και τα δύο οχήματα έκαναν ταυτόχρονο ελιγμό προς την ίδια πλευρά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Σύμφωνα με το MEGA, οι ηλικιωμένοι ηλικίας 80 ετών έκαστος, αλλά και ο 40χρονος οδηγός δεν τραυματίστηκαν, με τον τελευταίο να απεγκλωβίζεται μόνος του από το αμάξι σπάζοντας το τζάμι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA