Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 9 Ιανουαρίου του 2023 η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 9χρονου κοριτσιού. Η ήδη κατηγορούμενη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας που έχει κληθεί να απολογηθεί για αυτούς την ερχόμενη Παρασκευή, παραπέμπεται βάσει βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σύμφωνα με το οποίο η κατηγορούμενη τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Απρίλιο του 2021 προσπάθησε να σκοτώσει το παιδί χορηγώντας του κεταμίνη, δεν τα κατάφερε όμως τότε λόγω της άμεσης επέμβασης των γιατρών. Το κατάφερε όμως τον Ιανουάριο του 2022, όταν το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Παίδων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA