Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πίσω μας είναι η Κιβωτός του Σατανά και το όνομα αυτού είναι Αντώνιος Παπανικολάου» δήλωσε στις κάμερες ο Ανουάρ Μπάκρι, γενικός γραμματέας της ένωσης Σύρων Ελλάδος που βρέθηκε στον Κολωνό μαζί με γονείς, από τους οποίους είχαν απομακρυνθεί τα τέσσερα παιδιά τους. Οι γονείς με τον κ. Μπακρί βρέθηκαν έξω από το κτήριο και έσπασαν την πόρτα ζητώντας να επιστρέψουν τα τέσσερα παιδιά. «Τα παιδιά μας! Τα παιδιά μας θέλουμε να δούμε, τα έχουν φυλακή!» είπε ο Ανουάρ Μπάκρι. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Ενταση με γονείς στον Κολωνό

Σε ερώτηση γιατί έχουν απομακρυνθεί τα παιδιά ο κ. Μπάκρι είπε «για τον κακό τους τον καιρό, για να τα πουλήσουν. Υιοθεσίες εκεί είναι όλη η ιστορία. Για να τα πουλήσουν με εκατομμύρια. Ιδιόκτητο είναι το κτήριο αυτού του σατανά του Παπανικολάου αυτό το κτήριο πού τα βρήκε τα λεφτά; Θα τα πούμε όλα κάποια στιγμή δεν θα αφήσουμε τίποτα να μην βγει στο φως». Οπως είπε, τα τέσσερα παιδιά δεν γνωρίζονται μεταξύ τους «τους έχουν χωρίσει, δύο στην Καλαμάτα και τα πλάκωσαν στο ξύλο, του ενός του σπάσανε το χεράκι. Γ... την πίστη τους! Αυτοί δεν έχουν πίστη είναι πίστη του σατανά, γι αυτό βρίζω. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Πού βρισκόμαστε στη ζούγκλα; Είπαμε σεβόμαστε τη χώρα που μας φιλοξενεί αλλά όχι να μας πάρουν τα χέρια μας...». 

«Μας πήραν τα παιδιά μας, μας τα χτυπάνε, τα βιάζουνε» είπε ο ο Ανουάρ Μπάκρι. Η Κατερίνα Καινούργιου του είπε πως τα παιδιά της οικογένειας απομακρύνθηκαν με εντολή εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για κακοποίηση και ο κ. Μπάκρι απάντησε: «και ο Ανδουλάκης με εντολή εισαγγελέα παρακολουθείται. Πέφτουν σε εισαγγελείς που δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους. Η εισήγηση της κοινωνικής λειτουργού ήταν να απομακρυνθεί προσωρινά το παιδί γιατί κάπνιζε τσιγάρο σε ηλικία 6 ετών. Οι κοινωνικοί λειτουργοί κατάντησαν πιόνια στις ΜΚΟ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA