Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρή σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρίνο της Χαλκιδικής βρέθηκε η Μαριάννα, από εθελοντές διασώστες και την 34χρονη φίλη της. Η 31χρονη ήταν απανθρακωμένη και η αναγνώριση έγινε από τα ρούχα και τα τατουάζ της. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως έπεσε από τη βεράντα του δεύτερου ορόφου ενώ στην μονοκατοικία εντοπίστηκε καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας και ένα κινητό τηλέφωνο κατεστραμμένο από φωτιά.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη Μαριάννα - Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης

Επίσης εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό. Πληροφορίες που μετέδιδε νωρίτερα το thestival.gr ανέφεραν πως η 31χρονη έφυγε χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν κλειστό. Άφησε στην εξωτερική πλευρά της εισόδου το κλειδί που της είχε δώσει η φίλη της για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι. Στο τραπέζι του σπιτιού υπήρχε ένα ποτήρι με λίγο ουίσκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, στο σπίτι που διέμενε η 31χρονη δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα της ίδιας, το οποίο να αναφέρει τους λόγους της εξαφάνισής της. Ωστόσο, η Αστυνομία βρήκε στο συρτάρι της Μαριάννας μια επιστολή που συνέταξε η ίδια πριν από τρεις εβδομάδες. Η επιστολή έχει τη μορφή ερωτικής εξομολόγησης και απευθύνεται σε άτομο με το οποίο η 31χρονη είχε δεσμό. Οι αρχές εκτιμούν ότι η εξαφάνιση της 31χρονης οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA