Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τρίτη η υφυπουργός Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δύο από τα πρόσωπα που προκρίνει η υφυπουργός για να αναλάβουν τη διοίκηση, είναι άνθρωποι με μακρά πορεία στη διαχείριση οργανισμών και δομών για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», προβάδισμα για να αναλάβει τη θέση της προέδρου φέρεται να έχει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», ενώ στο ΔΣ αναμένεται να είναι και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, γενικός διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS».

Διαβάστε ακόμη: Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος ζήτησε να γίνει έκτρωση - Δεν ήταν παιδαγωγοί, αλλά φίλοι του»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τη νέα διοίκηση θα είναι ένας δικαστικός λειτουργός και ένα άτομο που θα αναλάβει την οικονομική διαχείριση, ενώ σημειώθηκε πως η κυρία Μιχαηλίδου συνομίλησε μαζί τους τηλεφωνικά τη Δευτέρα.

Το πρωί της Τρίτης η κα Μιχαηλίδου μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο διοικητικό συμβούλιο. «Πήραμε την πολιτική πρωτοβουλία, ακόμα κι αν πολεμηθήκαμε και με μια διάταξη που περάσαμε τον Απρίλιο μπορούμε να αλλάξουμε το ΔΣ. Αλλιώς θα κάναμε χρόνια, θα κρατούσε χρόνια η ιστορία αυτή» είπε φιλοξενούμενη στον ΣΚΑΪ ενώ νωρίτερα, σε άλλη συνέντευξη, είχε σημειώσει ότι η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο λέγοντας ότι θα είναι πρόσωπα κύρους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA