ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/11/2022 15:00

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενη η 45χρονη οικιακή βοηθός – serial killer

Υποστήριξε ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ως οικιακής βοηθού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενη η 45χρονη οικιακή βοηθός – serial killer
Ρόδος, οικιακή βοηθός / eurokinissi, shutterstok
Ανάγνωση:

Την προφυλάκιση της 45χρονης οικιακής βοηθού - serial killer αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής κι αντιεισαγγελέας στη Ρόδο, η οποία ομολόγησε την δολοφονία 4 ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους. Η 45χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική για την δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης Φλώρας Καζέλλη στην οικία της στις Καλυθιές, προέβαλε τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας.

Παρότι υπέβαλε στοιχεία από προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις κι από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικά ιδρύματα, διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση. Σημειώνεται ότι είχε υποβληθεί αίτημα για τη διενέργεια ιατρικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού και εκεί θα διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.

Υποστήριξε εξάλλου ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ως οικιακής βοηθού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΟΔΟΣ SERIAL KILLER ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ