Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Τσαμπίκος», όπως τον αποκαλούσαν επί χρόνια μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου, είναι ένα από τα πρώτα παιδιά που μεγάλωσε τόσο κοντά στον πατέρα Αντώνιο και ο οποίος  τον πήρε σχεδόν υπό την προστασία του στα πρώτα δύσκολα χρόνια μέσα στις δομές. Με το πέρασμα των χρόνων κατέληξε να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά τόσο του ιδρυτή και εμπνευστή της Κιβωτού, όσο και της πρεσβυτέρας. Το περίεργο, όμως, είναι ότι ο νεαρός που μεγάλωσε μέσα στη δομή και στη συνέχεια έγινε εργαζόμενος εκεί, εμφανίζεται σε βίντεο να βρίζει χυδαία τον πατέρα Αντώνιο! Η απάντηση του νεαρού είναι ότι έπεσε θύμα... παγίδας που του έστησε ο 19χρονος που ήταν και ο πρώτος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Πανάκριβες αντίκες και κουρτίνες 3.500 ευρώ ψώνιζε ο πάτερ Αντώνιος μέσα από το τζιπ

«Από 11 ετών όταν και μπήκα στην Κιβωτό, μεγάλωσα με αγάπη και φροντίδα εδώ μέσα. Ο πατέρας Αντώνιος μου έδωσε δουλειά και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Ολα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά που είναι πρώην τρόφιμοι, είναι όλα ψέματα. Είμαι από τα πρώτα παιδιά που έζησαν από τόσο κοντά στον πατέρα Αντώνιο. Σίγουρα υπάρχει κάποιος που τους καθοδηγεί όλους αυτούς που καταγγέλλουν. Και έχουν συγκεκριμένα κίνητρα» λέει αρχικά ο Τσαμπίκος. Και συνεχίζει αναφερόμενος στον 19χρονο: «Οχι μόνο γνώριζα τον 19χρονο, αλλά  αυτός μόλις έφυγε από την Καλαμάτα, ήρθε στη Χίο και τον φιλοξένησα εγώ στο σπίτι μου για 6 μήνες. Δεν ήταν τόσο κοντά στον πατέρα Αντώνιο όσο λέει. Σίγουρα, όχι πιο κοντά από άλλους». 

 

Οσο για το βίνβίντεο - ντοκουμέντο όπου ο Τσαμπίκος εμφανίζεται να βρίζει χυδαία τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος αναφέρει ότι το βίντεο το τράβηξε ο 19χρονος και χρησιμοποιήθηκε ως «παγίδα» εναντίον του.

Στο βίντεο ακούγεται χαρακτηριστικά:

- Τσαμπίκο, πρώτη ερώτηση της αποψινής βραδιάς, πες μας τη γνώμη σου για την Κιβωτό του Κόσμου και τα συναισθήματά σου για τον πατέρα Αντώνιο 

- Τον πατέρα Αντώνιο; Το μ@@@@ του. Είναι ένας ψεύτης, ένας απατεώνας, ένας γ@@@@, (σ.σ. γέλια)». 

Ωστόσο, ο Τσαμπίκος ξεκαθαρίζει πως: «Ο 19χρονος που τον φιλοξενούσα 6 μήνες στο σπίτι μου, μου είπε ότι είμαι κοντά στον πάτερ και μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος με έβρισε σε εκείνον με πάρα πολύ άσχημα λόγια. Σε αυτό το βίντεο που με τράβηξε, έχει σβήσει, έχει κόψει και έχει κρατήσει μόνο όσα τον συμφέρουν και όσα ήθελε να βγουν εναντίον μου. Εγώ αν ίσχυαν όλα όσα καταγγέλλονται θα έβγαινα και θα έκανα πρώτος μήνυση. Αλλά εγώ έκανα έρευνα, ρώτησα, έμαθα και ο πατέρας Αντώνιος μου είπε ''παιδί μου εγώ δεν θα μιλούσα ποτέ έτσι για εσένα''.

Αλλά κάποιοι βρήκαν το κινητό μου, με πήραν τηλέφωνο και με απείλησαν ότι αν δεν αλλάξεις στάση και δεν σταματήσεις να στηρίζεις την Κιβωτό και τον πατέρα Αντώβνιο θα σε κάψουμε με ένα βίντεο που έχουμε για εσένα. Και ντρέπομαι να μιλήσω στον πατέρα Αντώνιο για το βίντεο αυτό που με παγίδευσαν και θέλω να του ζητήσω μία δημόσια συγγνώμη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA