Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα. Συγκεκριμένα, φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (27/11) σε διαμέρισμα στην οδό Αλκυόνης στον Κολωνό και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο διαμέρισμα ένα αγοράκι 4 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δύο ακόμα ανήλικα παιδιά. Τόσο ο ανήλικος που δεν είχε τις αισθήσεις του όσο και τα άλλα δύο παιδιά παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας, βρίσκονταν και οι γονείς των παιδιών, ενώ εξετάζονται από την Πυροσβεστική τα ακριβή αίτια της φωτιάς, η οποία τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο από τους πυροσβέστες. Οπως αναφέρουν πάντως οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, με την πυρκαγιά να μην είναι μεγάλη αλλά το παιδάκι να λιποθυμά από τους καπνούς με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA