Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε 40χρονη μητέρα θα χτυπάει πλέον η καρδιά της 21χρονης Εμμανουέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη χτυπημένη από ασυνείδητο οδηγό που έχει ήδη προφυλακιστεί. Το χειρουργείο της μεταμόσχευσης ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 4 ώρες το μεσημέρι της Τρίτης, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως όλα πήγαν καλά. Η 40χρονη λήπτρια του μοσχεύματος βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη τους δύο τελευταίους μήνες, καθώς έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια. Μετά την επέμβαση είναι σε βαθιά καταστολή στη ΜΕΘ του Ωνασείου διασωληνωμένη, ενώ υποστηρίζεται ακόμα η καρδιακή της λειτουργία λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του προβλήματος το οποίο προϋπήρχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά ενώ οι γονείς της βρίσκονται έξω από τη μονάδα, πολύ συγκινημένοι με τη δωρεά οργάνων που έγινε από την άτυχη κοπέλα. Τα υπόλοιπα όργανα της δωρεάς έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ήπαρ της άτυχης κοπέλας θα λάβει ένας άνδρας που για αρκετό καιρό βρισκόταν στη λίστα του Ιπποκρατείου. Οι κερατοειδείς χιτώνες θα μεταφερθούν στην Τράπεζα Οφθαλμών του ΑΧΕΠΑ για να εξεταστεί σε ποιους θα μεταμοσχευτούν. Επίσης, στους νεφρούς γίνονται τεστ για να βρεθούν συμβατοί λήπτες. Αντίθετα, οι πνεύμονες της φοιτήτριας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κρίθηκαν ακατάλληλοι για μεταμόσχευση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA