Μενού
  • Α-
  • Α+

Χανιά 2022. Ενα άτομο με αναπηρία που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, έχασε την ισορροπία του επειδή γίνονταν έργα στο δρόμο που κινείτο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα. Πολλοί πολίτες, έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και να ξανακαθίσει στο καροτσάκι. Υπήρχε όμως κι ένας ανεκδιήγητος τύπος, που το ελληνικό λεξιλόγιο, παρά τον πλούτο του, δεν επαρκεί για να τον χαρακτηρίσει κανείς. Ο «άνθρωπος» αυτός λοιπόν, την ώρα που οι άλλοι πάσχιζαν να τον βοηθήσουν, φώναζε «άντε μαλ@κ@ τελείωνε» γιατί τον εμπόδιζε και δεν μπορούσε να προχωρήσει με το αυτοκίνητό του. Καμία ελπίδα...

«Λίγη ανθρωπιά... δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπά που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο... Αμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του... Οπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο Οσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί... ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@» γράφει ο καταγγέλλων στο Facebook.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA