Μενού
  • Α-
  • Α+

Κλειστός φαίνεται πως θα είναι ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό αφού η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να απομακρύνει τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Ιερά Σύνοδος έχει στείλει έγγραφο στον ιερέα με το οποίο του ζητά να εγκαταλείψει το εκκλησάκι του Λυκαβηττού και το ποίμνιό του.

Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση MARC: Το καλάθι του νοικοκυριού, οι κίνδυνοι για την κυβέρνηση και οι παρακολουθήσεις

Σύμφωνα με το έγγραφο, τις επόμενες ημέρες ο πατέρας Δημήτρης θα πρέπει να επιστρέψει στην ενορία του, στου Ζωγράφου και στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου. Παραμένει άγνωστη η στάση που θα κρατήσει ο ιερέας Δημήτρης Λουπασάκης και αν θα σεβαστεί αυτή την απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο καιρό πριν, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος του είχε ζητήσει να πάει στα Μεσόγεια

Αξίζει να σημειωθεί πως με προηγούμενη απόφαση είχε απαγορευτεί στον πατέρα Δημήτρη να κάνει λειτουργίες, κηρύγματα και τελετές στο ναό των Αγίων Ισιδώρων. Την ίδια ώρα, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προσπαθούν να προβλέψουν τον τρόπο που θα αντιδράσει το ποίμνιο του πατέρα Δημήτρη, το οποίο τον χαρακτήριζε «άγιο» και υποστήριζε ότι δεν θα πρέπει να απομακρυνθεί από το εκκλησάκι του Λυκαβηττού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA