Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα οδύνης και με τα συναισθήματα του πόνου αλλά και της οργής να κυριαρχούν, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία η 21χρονη Εμμα, που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη. Από το πρωί της Πέμπτης η σορός της άτυχης κοπέλας που με τον θάνατό της έδωσε ζωή σε άλλους ανθρώπους μέσω της δωρεάς οργάνων βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων. Φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί στον ναό ώστε να που το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό κορίτσι που έφυγε από τη ζωή αφού χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε στον δρόμο

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κάμερες κατέγραψαν τη ληστεία της 21χρονης την ώρα που ψυχορραγούσε

Η καρδιά της Εμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Το ήπαρ θα δοθεί σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA