Μενού
  • Α-
  • Α+

Διέφυγε τον κίνδυνο η 15χρονη, η οποία παρασύρθηκε χθες, Πέμπτη 1/12, από ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή Καβάσιλα Ημαθίας και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος οδηγός συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η 15χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μάλιστα, το θετικό είναι πως νοσηλεύεται σε απλή κλίνη της νευροχειρουργικής κλινικής και δεν κρίνεται απαραίτητη η διασωλήνωσή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαβάστε ακόμα: Ημαθία: 15χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Οι γιατροί έκριναν ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί το κορίτσι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και αμέσως στήθηκε γέφυρα ζωής προκειμένου το ασθενοφόρο που μετέφερε την τραυματία να φτάσει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα στην συμπρωτεύουσα.Tα ακριβή αίτια του σοβαρού τροχαίου ερευνά το ΑΤ Αλεξάνδρειας. Τέλος, ο 43χρονος οδηγός ο οποίος παρέσυρε την ανήλικη, μετά το ατύχημα παρέμεινε στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA