Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από το «έχει μετανιώσει» και το «νιώθει συντετριμμένος» κατά τον δικηγόρο του, ο δολοφόνος της 19χρονης στον Πειραιά προσπαθεί να θολώσει τα νερά και ρίχνει το φταίξιμο στην άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο διάβα του και της έκοψε το νήμα της ζωής χωρίς οίκτο. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Χρύσας Μ. φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα του τού έκανε σκηνή, καθώς είδε κάτι στο κινητό του και ξεκίνησε τον καυγά. 

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά τα ξημερώματα του Σαββάτου, είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του και του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας. Τότε ο δολοφόνος φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο, της το τοποθέτησε στο πρόσωπο και την πυροβόλησε. Και οι δύο δούλευαν σε νυχτερινά μαγαζιά σε Τρούμπα και Καλλιθέα, αντίστοιχα.

Ο δράστης ανέφερε πως το όπλο με το οποίο σκότωσε την σύντροφό του πυροβολώντας την στο κεφάλι, το είχε αγοράσει πριν από περίπου έναν χρόνο από «κάτι Ρουμάνους, που δεν τους ξέρω». Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει, σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.

Ωστόσο, οι πράξεις του δείχνουν απόλυτη νηφαλιότητα εξ' ου και η άσκηση ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 24χρονος Αλβανός, σκότωσε την ομοεθνή του, η οποία καθόταν στον καναπέ, πυροβολώντας την στην κάτω γνάθο, με το τραύμα να είναι διαμπερές και να την σκοτώνει ακαριαία. Ακολούθως, έκρυψε επιμελώς το όπλο σε ένα νεσεσέρ, στο οποίο έβαλε την γεμιστήρα, μία ακόμα σφαίρα, τον σιγαστήρα του όπλου κι ένα πτυσσόμενο γκλοπ. Ολα μαζί τα έβαλε σε μια σακούλα και τα έκρυψε στην κατάψυξη.

Ο δολοφόνος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να παραστεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00 ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA