Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Όλιβερ Στέφενς αναγνωρίστηκε ως το θύμα της επίθεσης, τη στιγμή που τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι συνελήφθησαν και μάρτυρες αναφέρθηκαν στην απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τη ζωή του χθες.

Ο έφηβος μαχαιρώθηκε σε χωράφια στο προάστιο του Έμερ Γκριν και πέθανε επιτόπου, αφού είχε κληθεί η αστυνομία.

Ένας μάρτυρας είπε ότι είδε ένα αγόρι στο έδαφος και πολλούς ανθρώπους συγκεντρωμένους από πάνω του, οι οποίοι προσπαθούσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Πρόσθεσε ακόμη ότι το πρόσωπο του παιδιού ήταν υπερβολικά άσπρο».

Μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η 26χρονη αδελφή του Εμίλια ανέφερε στο Instagram: «Λυπάμαι πολύ που σε απογοήτευσα, Μακάρι να μπορούσα να σε σώσω από όλα αυτά. Θα αποναμηθεί δικαιοσύνη για σένα, αγγελέ μου.»

Ο Στέφενς μαχαιρώθηκε μόλις 250 μέτρα από το οικογενειακό σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων και αξίας 750.000 λιρών. Η αστυνομία της κοιλάδας του Τάμεση δήλωσε ότι πέντε έφηβοι ηλικίας μεταξύ 13 και 14 ετών κρατούνται όλοι με την υποψία συνωμοσίας για διάπραξη δολοφονίας.

Ο Στέφενς παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, απ'όπου έφυγε πριν από τρία χρόνια. 

Αρκετές μητέρες και τα παιδιά τους άφησαν λουλούδια και κάρτες στο σχολείο του. Είπαν ότι τα παιδιά τους ήταν αναστατωμένα και αποκάλεσαν τη δολοφονία «εντελώς παράλογη».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.