Η χώρα βρίσκεται εν μέσω πολιτικής κρίσης με τον Κόντε να χάνει την κυβερνητική πλειοψηφία έπειτα από την αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Ματέο Ρέντζι.
Πλέον είτε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές είτε ο Κόντε θα λάβει εντολή για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης που σημαίνει πψς θα πρέπει να βρει νέες συμμαχίες.
Όπως έγινε γνωστό από το προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο, οι διαβουλεύσεις του Ιταλού προέδρου της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα πρόκειται να ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη, το απόγευμα.
Στις διαβουλεύσεις αυτές αναμένεται να πάρουν μέρος μόνον οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και ενδεχομένως οι αρχηγοί τους, λόγω της περιορισμένης συμμετοχής που επιβάλλουν τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.