Ο... τραμπούκος σύζυγος έγινε έξαλλος όταν η γυναίκα του αρνήθηκε να καθαρίσει το μπάνιο όταν εκείνος γύρισε στο σπίτι τους στο Σνίτερφιλντ της Βρετανίας μεθυσμένος και έκανε εμετό.
Ο 44χρονος Σον ΜακΚάλλιον χτύπησε άγρια τη 42χρονη Βικτόρια, πιέζοντας το κεφάλι της με τόση δύναμη σε ένα παράθυρο που φάνηκε το κρανίο της.
Όπως ακούστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, η Βικτόρια κοιμόταν, όταν ο Σον τη φώναξε στο μπάνιο να «τον βοηθήσει». Όταν η 42χρονη του απάντησε «τι θες να κάνω εγώ τώρα», έγινε έξαλλος, προσπάθησε να ξεκολλήσει το καπάκι της λεκάνης για να τη χτυπήσει και αφού δυσκολευόταν της έσπασε το κεφάλι πάνω στο παράθυρο.
Κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, ο ΜακΚάλλιον φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ξέρει ότι είμαι ο τύπος του άνδρα στον οποίο δεν μπορείς να φωνάξεις»... Αρχικά αρνήθηκε ότι είχε επιτεθεί στη σύζυγό του και ισχυρίστηκε ότι γλίστρισε και έπεσε αλλά έπειτα δήλωσε ένοχος.
Ο ΜακΚάλλιον καταδικάστηκε χθες σε 18 μήνες φυλάκισης.
Με πληροφορίες από Daily Mail
Διαβάστε ακόμα
Γιαγιά «το 'σκασε» με τον σύντροφο της κόρης της - «Συμβαίνουν αυτά» είπε μετά το σκάνδαλο!
Τρομακτικό ατύχημα στη Βοστώνη: Κουρέας γλίστρησε και καρφώθηκε πάνω στο ψαλίδι που κρατούσε
- Ποιος κυβερνά το Ιράν: Μυστήριο γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Η CIA αποκωδικοποιεί τα ίχνη του
- Τι είναι το «αλπικό διαζύγιο»: Η τάση χωρισμού που τρομάζει
- Γιατί το 1993 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ελληνικής μουσικής
- Νέα Ελβετία, Ασύρματος: Αθηναϊκές γειτονιές που ξέρουμε ονομαστικά αλλά δεν ξέρουμε πού πέφτουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.