Η 31χρονη Νταϊάν Ραφαέλα ντε Σίλβα Ροντρίγκες μπήκε εν εξάλλω σε ένα κτήριο στην Τιάνγκουα της Βραζιλίας και άρχισε να πυροβολεί ένα τραπέζι στο οποίο καθόταν ο σύζυγός τη και πέντε φίλοι του, μεταξύ των οποίων και η 26χρονη Ντιάν Μπατίστα Μπάρο. Η Ντιαν σκοτώθηκε ακαριαία καθώς μία από τις σφαίρες τη βρήκε στο κεφάλι.
Από τις σφαίρες τραυματίστηκε επίσης και ένας 24χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναρρώνει.
Μετά τους πυροβολισμούς, ο σύζυγος της Ροντρίγκες έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να παλεύει μαζί της για να της πάρει το όπλο.
Η 31χρονη συνελήφθη λίγο αργότερα και οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι σκότωσε την Ντιάν Μπάρο επειδή ήταν θυμωμένη με τον άνδρα της επειδή στο «μπαρ» αυτό που βρισκόταν, πήγαιναν συχνά συνοδοί. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι είχε τσακωθεί επειδή ο σύζυγος σύχναζε σε τέτοια μέρη.
Πηγή: Daily Mail
Διαβάστε ακόμα
Συνελήφθη η νεαρή σύζυγος του διαβόητου «Ελ Τσάπο»
BBC: Ο Τραμπ είχε προτείνει στον Κιμ Γιονγκ Ουν να επιστρέψει με το Air Force One!
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
- Πέθανε o ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Πετράκης από τον Αλμυρό Μαγνησίας
- Καιρός: «Φούρνος» η χώρα από Κυριακή με 42άρια και ανέμους 8 μποφόρ - Πότε κορυφώνεται το διήμερο «φωτιά»
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ξεκόλλησε με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αφίσες του από τα εφηβικά μας δωμάτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.